OBS De Kelderswerf | Postbus 41 | 1713 ZG Obdam
Mad science

                                                                                                                                                                                                                  

Mad science komt weer op de Kelderswerf met te gekke nieuwe lessen!

Na een knallende aftrap met een spectaculaire, nieuwe scienceshow op 28 februari 2019, kunnen leerldingen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor de naschoolse wetenschap- en techniekcursus. De cursus bestaat uit volledig nieuwe lessen, waardoor deelname ook geschikt is voor kinderen die al eerder hebben meegedaan.

 

De cursus is op dinsdag om 15.30 uur, vanaf 2 april 2019. De lessen duren een uur. De kinderen worden zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties. Bij elke les staat een nieuw thema cntraal en wordt de wetenschap en techniek die daarachter zit uitgelegd. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als een echte wetenschapper!

 

Na afloop van de show wordt de cursusinformatie aan de kinderen meegegeven. Minimaal 15 en maximaal 24 kinderen per curusgroep. Bij minder inschrijvingen gaat de cursus niet door. Bij voldoende inschrijvingen (30+) kan er een tweede groep gestart worden. Inschrijven kan t/m 18 maart 2019. Schrijf alvast in op: www.nederland.madscience.org

 

                                

 

 

 

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.